19 Infos zu Naim Bilalli

Mehr erfahren über Naim Bilalli

Infos zu

3 Aktuelle Nachrichten

Gëzuar 28 Nëntori THE ONLY ALBANIAN - AMERICAN NEWSPAPER. Miss...

... Kombëtare e festuan edhe dy grupe të rinjsh në Gostivar: Zydi Bilalli, Shaip Bilalli dhe Naim Bilalli nga Çegrani dhe Hysen Hasani nga Forina e Gostivarit.

In Kosovo, a second chance for vulnerable children | UNICEF

12-year-old Gani used to spend his days on a street corner begging for change, today he is back in school

Kosovo - United we stand | Terre des hommes

We hope to be able to confirm this system very soon,” confides Naim Bilalli, the Terre des hommes taskforce coordinator. In accordance with the ...

5 Profile in Sozialen Netzwerken

Facebook: Naim Bilalli | Facebook

Facebook: Naim Bilalli | Facebook

Facebook: Naim Bilalli | Facebook - bei Facebook

Facebook: Naim Fatime Bilalli | Facebook

2 Meinungen & Artikel

코소보 어린이 ‘가니’에게 찾아온 두 번째 인생 : 네이버 블로그

인간의 대지'의 사례 관리 조정자 '나임 비랄리(Naim Bilalli)'는 가니 사건이 어린이 방치 및 학교 중퇴의 이유로 현지 NGO에 의해 보내졌다고 ...

Demostratat e shqiptarve për liri në Jugosllavi - Faqe 2

Material mjafte i mire Mirushe,une te falenderoje perzemersisht per kohen qe mere te sjellesh ne forum. Nese ndonjeri nga moderatoret mund ta pasuroje kete teme

9 Webfunde aus dem Netz

Naim Bilalli | LinkedIn

View Naim Bilalli's professional profile on LinkedIn. LinkedIn is the world's largest business network, helping professionals like Naim Bilalli discover inside ...

Bilalli free download, or read Bilalli online

Tdh Kosovo Ajten Bucinca Administration and Finance Manager Naim Bilalli Field Team Leader Bukurie Breznica Social Worker PJDK Visar Kryeziu ...

Bukurie free download, or read Bukurie online

... Europe Tdh Kosovo Artur Marku Head of office, Tdh Kosovo Ajten Bucinca Administration and Finance Manager Naim Bilalli Field Team Leader Bukurie .

Hani i Elezit dhe Fondacioni “Terre des hommes” me marrëveshje...

Kryetari i komunës së Hanit të Elezit Rufki Suma priti në takim pune zyrtarë të Fondacionit “Terre des hommes” me...

Kosovo - Einigkeit macht stark | Terre des hommes

Wir hoffen, dieses System sehr schnell dauerhaft verankern zu können», vertraut uns Naim Bilalli an, Koordinator der Taskforces bei Tdh.

Presidentë të Komiteteve Olimpike të rajonit diskutuan në Samitin e...

Për këtë temë kontribut dhanë: Emanuel Medeiros, Ramadan Ahmeti nga Drejtoria e Policisë së Kosovës, Naim Bilalli, organizata “Terre des Hommes” ...

Republika e shtatë: DEMONSTRATAT SHQIPTARE NË TETOVË (1968) - KOHA

... festuan edhe dy grupe të rinjsh në Gostivar: Zydi Bilalli, Shaip Bilalli dhe Naim Bilalli nga Çegrani dhe Hysen Hasani nga Forina e Gostivarit.

Sabahate free download, or read Sabahate online

... Kosovo Ajten Bucinca Administration and Finance Manager Naim Bilalli Field Team Leader Bukurie Breznica Social Worker PJDK Visar Kryeziu Psychologist ...

Punëtori për menaxhim të situatave dhe mbrojtje të fëmijëve - 2LONLINE

Punëtori për menaxhim të situatave dhe mbrojtje të fëmijëve

Bedeutung zum Vornamen Naim

Männlicher Vorname (Arabisch): Naim; der Glückliche;; na'im = sorglos, glücklich

Bedeutung zum Nachnamen Bilalli

Bedeutung: Alt-Albanisch für "Öffnung in der rückwärtigen Körpermitte"

Personensuche zu Naim Bilalli & mehr

Die Personensuchmaschine Namenfinden.de ist die neue Personensuche für Deutschland, die Profile, Kontaktdaten, Bilder, Dokumente und Webseiten zu Naim Bilalli und vielen weiteren Namen aus öffentlich zugänglichen Quellen im Internet anzeigt.