41 Infos zu Kaltrina Hyseni

Mehr erfahren über Kaltrina Hyseni

Lebt in

Infos zu

1 Aktuelle Nachrichten

Gjimnazi “Hasan Nahi” zë vendin e dytë në botë në Bota Sot

Blerona Zulfaj dhe Kaltrina Hyseni. Medalje argjendi dhe burs dollarë për 4 vite të drejtën e shkollimit në State University of New York. › gjimnaz...

22 Profile in Sozialen Netzwerken

Facebook: Kaltrina Hyseni

Facebook: Kaltrina Hyseni | Facebook

Facebook: Kaltrina Hyseni | Facebookwww.facebook.com › kaltrina.hyseni.1848

LinkedIn: Kaltrina Hyseni - Yadi concepts gmbh - LinkedInde.linkedin.com › kaltrina-hyseni-3866b11b3

Sehen Sie sich das Profil von Kaltrina Hyseni im größten Business-Netzwerk der Welt an. Im Profil von Kaltrina Hyseni ist 1 Job angegeben.

2 Wissenschaftliche Publikationen

''Zyrtar i shërbimit të studentëve për studime BA''

Kaltrina Hyseni Sanije Gashi Kaltrina Rugova Sebahate Asllani-Ger Kushtrim Tërshana Selvie Lushaku. Me respekt,. UNIVERSITET! › desk › inc › media

2 Allgemeine Veröffentlichungen

Njoftim per perzgjedhjen e kandidateve per test me shkrim

— Kaltrina Hyseni. Testi mbahet me datën , ora: 10:00. Vendi: Zyra Kombëtare e Auditimit, në adresën Rr. Ahmet Krasniqi › uploads › › Njoftim...

nacionalna kancelarija revizije/national audit office

— Kaltrina Hyseni. Zyra Kombëtare e Auditimit. Nacionalna Kancelarija Revizije. National Audit Office. Pikët. › uploads › › Rezultat...

1 Video- & Audioinhalte

Kaltrina Hyseni - YouTube

› featured

13 Webfunde aus dem Netz

Kaltrina Hyseni - Kosovo | Professional Profile | LinkedInwww.linkedin.com › kaltrina-hyseni-92baa9136

View Kaltrina Hyseni's profile on LinkedIn, the world's largest professional community. Kaltrina's education is listed on their profile.

Kaltrina Hyseni - Project Director - Ulterior - LinkedIn

› kaltrin...

Kaltrina Hyseni (kaltrinahyseni) – Profil - Pinterest

› kaltrinah...

Kaltrina Hyseni (@katihyseni) • Instagram photos and videos

› katih...

57 Followers - Medium

Kaltrina Hyseni. Follow. Lorenzo Sentino. Follow. Get started · Mapendo Tech Team. 57 Followers. We are Mapendo. Curious and innovative. › followers

Gjimnazi “Hasan Nahi” zë vendin e dytë në botë në ...

Blerona Zulfaj dhe Kaltrina Hyseni, Medalje argjendi dhe burs dollarë për 4 vite të drejtën e shkollimit në State University of New York. › arsim

Sakhab Nazyrov, 19 år i Huskvarna på Wadmans Linje 10 C

Kaltrina Hyseni (22 år). Dörr 6 från vänster. Carl Svedenklint (27 år). Dörr 7 från vänster. Anna Ganna Ahlquist (34 år). Dörr 8 från vänster. › Huskvarna

Shkenctaret kosovare zënë vendin e dytë në botë në RTV21

Blerona Zulfaj, Kaltrina Hyseni, Çlirimtare Ramadani, Ema Halimi, Emira Jetishi, Elena Hyseni dhe Zana Shehu të shoqëruar nga Profesoresha Eriona Basha janë ... › Lajme › Kosova

Vushtrriasja, zë vendin e dytë në botë në Olimpiadën ...

Kaltrina Hyseni nga Vushtrria ,është njëra nga shtatë nxënëset e gjimnazit “Hasan Nahi” të cilat përfaqësuan Republikën e Kosovës dhe u kurorëzua me çmimin ... › vusht...

Kjo është lista e kandidatëve të LDK për Komunën e Vushtrrisë

— Kaltrina Hyseni 34. Behar Duraku 35. Dardan Merovci 36. Shkurte Musiqi 37. Agron Miftari 38. Qendrim Zejnullahu. © SYRI.net ... › lajme › kjo-...

Nxënësit e Gjimnazit “Hasan Nahi” zënë vendin e dytë në ...

— Blerona Zulfaj dhe Kaltrina Hyseni u stolisën me medalje argjendi dhe bursë 48,000 dollarë për 4 vite të drejtën e shkollimit në State ... › nxenesit-e-gj...

Bedeutung zum Vornamen Kaltrina

Weiblicher Vorname (Albanisch): Kaltrina;; kaltër = blau; vielleicht von albanisch 'kaltër' (blau)

Personensuche zu Kaltrina Hyseni & mehr

Die Personensuchmaschine Namenfinden.de ist die neue Personensuche für Deutschland, die Profile, Kontaktdaten, Bilder, Dokumente und Webseiten zu Kaltrina Hyseni und vielen weiteren Namen aus öffentlich zugänglichen Quellen im Internet anzeigt.